Open Atelier Route Noordenveld 2021

image11 en 12 september tussen 12.00 en 17.00 uur      website Route 

Je bent van harte welkom om tijdens de Open Atelier dagen weer eens in mijn atelier te komen kijken. In het afgelopen jaar heb ik veel tijd doorgebracht in mijn atelier en is er zeer uiteenlopend werk uit mijn handen gekomen.  Heel groot en heel klein werk. Van onverkoopbaar groot tot klein werk voor kadoprijzen. 

Voor de 33e keer presenteren wij u met trots de Open Atelierroute Noordenveld. Deze route is georganiseerd door leden van Verkuno, de vereniging voor professionele beeldende kunstenaars en vormgevers in Noordenveld. 

Tijdens dit weekend laten de deelnemende kunstenaars u een blik werpen in een ruimte die meestal gesloten blijft: hun atelier. Het atelier is voor kunstenaars niet alleen een werkplek. Het is vooral een plek voor reflectie, het zoeken naar inspiratie, zoeken ook naar manieren om vorm te geven aan dingen die ons raken. Dit maakt deze route zo onderscheidend in de gemeente Noordenveld: geen expositie op een willekeurige locatie, maar bij de bron, waar kunst van hoog niveau ontstaat. U kunt kennis maken met kunstenaars en hun gastexposanten, luisteren naar hun inspiratiebronnen en beweegredenen, kijken hoe dat kunstwerk daadwerkelijk tot stand komt en u kunt het – als u er door geraakt wordt – ook kopen. Dit jaar hebben wij, behalve veel om naar te kijken, ook een uitgebreid luisterprogramma om van te genieten.

Speciaal voor de Open Atelierroute Noordenveld 2021 heeft Wilhelmina Zoutewelle een kunstwerk gemaakt van de routegidsen van de route van vorig jaar, die door corona geannuleerd moest worden.

In de bijlage heb ik nog de routekaart gevoegd zodat je die kan printen om meenemen op je telefoon.

Jolande van Luijk, De Pol 24 9321 VC Peize                    Open Atelier Route Noordenveld