Kunst aan de Vaart 2016

kunst-aan-de-vaart-2016-3kunst-aan-de-vaart-2016-4kunst-aan-de-vaart-2016-5kunst-aan-de-vaart-2016-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunst aan de Vaart, Assen 2016

Terwijl Jolande druk was met het bezoek van viltkunstenares Anita Lar
kin mocht ik, Cindy van der Kaap,  10 en 11 september Fibreations presenteren op twee locaties bij “Kunst aan de Vaart”.  Voor Fibreations was dit de derde keer op rij.

Kunst aan de Vaart is een jaarlijkse kunstroute die plaats vindt aan de Vaart van Assen. Noord Zijde en Zuid Zijde. Bedrijven en bewoners stellen hierbij hun woon of werk ruimte beschikbaar voor verschillende kunstenaars. Bezoekers krijgen hierdoor niet alleen kunst te zien maar ook de mooiste panden en tuinen.

Jolande’s werk stond dit keer in een bedrijf aan de noordzijde én samen met twee kunstenaars in een geweldige tuin aan de Zuidzijde. We deelden hier een kleurrijke tent met Astrid Heppenhuis van Lodicha en Leona Leppers van Leonadesign. Deze gouden combi trok veel aandacht en wekte enorm positieve reacties op. Door alle kleuren en materialen leken de drie verschillende bedrijven samen te smelten alsof het zo hoorde te zijn. Veel bezoekers namen de tijd om onze locatie te bezoeken en te genieten van de prachtige muziek van Leona’s  harp.

Het is niet zomaar dat ik hier in Jolandes plaats stond. Ik  heb de opleiding “design en styling” afgerond en zit nu in een tussenjaar. Binnen mijn opleiding heb ik in het tweede en vierde jaar stage gelopen bij Jolande, en in het derde jaar bleef ik Jolande helpen bij het geven van workshops. Nu starten we samen een nieu
w programma, nieuwe worksh
ops, een nieuwe flyer en een bredere doelgroep én dit keer als team. Wij hebben er in ieder geval veel zin in! Tot snel,  

Cindy van der Kaap