Kunstcoaching en Workshops

workshops, training en open atelier

De dagprogramma's zijn inclusief materiaal en duren van 10.00-16.00 uur. Cursussen worden gegeven in het atelier van Fibreations of op locatie. In overleg zijn er natuurlijk ook andere technieken mogelijk, neem daarvoor contact op voor meer informatie! via mail of 0652206778

Coaching met Walking in Your Shoes

In één bijeenkomst gaan we jouw vraag verhelderen, helen en transformeren dmv de Walking in Your Shoes methode.
€65,- mail mij voor een persoonlijke afspraak.

6L5A6245-bewerkt kopie

Botanisch papier

Werken met plantenvezels uit je eigen tuin en omgeving. Je leert het proces van plant tot papier te maken en welke planten geschikt hiervoor zijn. In het atelier is alles aanwezig wat je nodig hebt. Ik zorg voor een overvloed aan ideëen. Reactie van een deelnemer: 'ik vond het geweldig, ik voelde alles in mij borrelen en kreeg onzettend veel inspiratie, het bruiste van de energie en bevrijde blijheid.'
Je kan je met een groepje melden voor een workshop op afspraak.
Een hele €90,- of
een halve dag €50,-
per persoon

Verhalen Vleugels Jolande van Luijk voor Zomerzotheid 2015 (3)

Levensdoek Wandkleed kussen of shawl vilten

Met zijdezachte merinowol en plantaardig geverfde krullen of zijdevezels. Neem contact op bij belangstelling. Vanaf 2 personen, ook mogelijk,
op aanvraag 10-16 uur
of van 13-16 uur
€90,- / €50,- per persoon

Fibreations | Workshops

Vilten

Een tas of hoed. Welke wol kan je hiervoor gebruiken? Hoe maak je een mal? Het is een creatieve techniek waar heel veel toepassingen voor zijn. Dat proces duurt één dag.
Op aanvraag 10-16.00 uur
€90,- per persoon

rozenopenhoed-1-2

Intuitïef vilten

In een kleine groep kan je onder begeleiding van een kunstenaar met allerlei prachtige natuurlijke materialen een mandala vilten. Je ondekt dat alles kan en goed is en je kan inspireren tot een eigen vorm. Het vrije spel bevrijd je van technieken en regels, zoals deze foto waar een mandala zomaar helemaal niet rond werd.
10-16 uur of een halve dag €90,-/€50,- per persoon

circles of life, Jolande van luijk (57)

Training Walking in Your Shoes

DIY: Leer WIYS voor jezelf in te zetten d.m.v. eenvoudige oefeningen. Wil jij bijvoorbeeld helderheid over: - Wat je wilt (en wie je bent) en wat jou in de weg zit om echt in jouw flow te komen? - Heb je moeite om thema’s los te laten waar je wel last van hebt? - Wil je leren om onvoorwaardelijke liefde in te zetten om ongeremd creatief te zijn? Als practitioner Walking In Your Shoes werk ik met de energie van liefde. Het is heel gemakkelijk om met deze methode het onzichtbare zichtbaar te maken, te transformeren en te helen. Ook voor jou. Wil je deze vorm van energiewerk leren? Geeft je op voor een training van 4 bijeenkomsten om in een groep (max. 5 deelnemers) te ontdekken wat WIYS voor jou kan betekenen. Het levert jou helderheid op over jouw creatiekracht of je nu schrijft, schildert, vilt of een andere techniek gebruikt.
De training kost €150,- Data 23 en 30 september, 7 en 14 oktober. van 13.30/16.00 uur. Het is in mijn huis in Peize.

Reviews:
Jolande is een rustige en liefdevolle begeleider. Met eenvoudige maar intense oefeningen leert ze je om je intuitie aan te spreken waardoor verschuivingen in beleving en inzicht plaatsvinden. Haar enthousiasme voor WIYS weet ze op creatieve manier over te brengen. Jolande is een ervaren trainer en dat merk je. Een fijne en warme persoonlijkheid, die haar hart volgt. Ze creëert een veilige omgeving waar alles mag bestaan. Ze begeleidt je naar je gevoel door de verschillende oefeningen die je gaat ervaren en ze wisselt dat af met creativiteit in de vorm van tekenen, vilten en dansen. Ze laat je de antwoorden zelf voelen door open vragen te stellen. De training kan ik van harte aanbevelen. Je ervaart in een korte tijd wat Walking in your shoes met je kan doen. Vooral het zichtbaar maken van belemmerende onbewuste overtuigingen. En er is ruimte voor luchtigheid en ontspanning. En niet te vergeten, ze bakt heerlijke gezonde cake.

Open Atelier

Op deze dagen werk je zelfstandig, we kunnen samen onderzoeken, kijken en praten. Je ontvangt geen opdrachten want de focus ligt op je eigen creativiteit en initiatief. Al mijn jaargroepen bestaan uit 4 deelnemers. In een kleine groep kan ik mij als kunstcoach goed bewegen, mijn kennis en ervaring is optimaal voor jou beschikbaar. De kosten voor dit programma zijn exclusief materiaal. Aanmelden kan door een mailtje te sturen via het contactformulier. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een cursusomschrijving.

Training Walking in Your shoes

€150,-

Open Atelier, als je ervaring hebt

€65, per dag / €390,- per 6 dagen​

Waarom bij Fibreations?

In het atelier combineren we vilten, papierscheppen,  borduren en heel veel andere technieken. Met de ervaring, kennis, vaardigheden en alle materialen die hier zijn kun je rekenen op een inspirerende én leerzame dag uit. Jolande zorgt ook voor een veilige sfeer in een kleine groep waar jouw persoonlijke expressie de ruimte krijgt. Zonodig kan Jolande je persoonlijk coachen als er sprake is van blokkades in jouw werk.

Werk van cursisten