pitchen

Pitch voor Atelier Ilona Molenaar 8 februari 2024

Sinds 30 jaar ben ik professioneel met textielkunst bezig. Als kunstenaar onderzoek ik technieken en materialen. Ik heb heel veel gemaakt voor exposities maar dat doe ik nu veel minder.

 Als docent ben ik altijd in verbinding met de wens van de klant om de creativiteit te ontwikkelen. Ik bied iets aan en probeer met inspirerende materialen en opdrachten mensen  hun spontane creativiteit te gebruiken. Tijd om het spelende kind aan het woord te laten. Ruimte opeisen voor expressiviteit. Technieken zijn er alleen voor om tot een vorm te komen en niet een doel op zich.

Kunstcoach: Veel mensen hebben een dicht geslipt  hoofd met belemmerende overtuigingen en dat blokkeert. Mensen in hun kracht zetten als kunstcoach is iets waar ik altijd in geïnteresseerd ben. Ik heb daar de nodige opleidingen voor gevolgd. Ik heb o.a. geleerd een energetische manier in te zetten met de naam Walking in your shoes.

Zelf werk ik met natuurlijke materialen en tegenwoordig gebruik ik krachtwoorden, borduren en schilderen, met verf of stoffen. Door veel te maken, een actieve kunstenaar te zijn en mijzelf voortdurend te verwonderen wat er ontstaat blijf ik ook mijzelf inspireren en voel ik mij in mijn kracht staan. Ik hou van krachtwoorden, het geeft mij positieve energie. Een helende kracht bij alle veranderingen en bewegingen op mijn pad in dit leven.