Walking in Your Shoes traning van start

In april is de eerste traning Walking in Your Shoes geweest en het was een mooie reis voor mij en de deelnemers. In 4 dagdelen hebben 5 deelnemers ervaren wat deze coaching methode in houd. vanaf september start ik een groep op maandagmiddag. Hier enkele reacties vanuit deze eerste groep:

Jolande is een rustige en liefdevolle begeleider. Met eenvoudige maar intense oefeningen leert ze je om je intuïtie aan te spreken waardoor verschuivingen in beleving en inzicht plaatsvinden. Haar enthousiasme voor WIYS weet ze op creatieve manier over te dragen!

Wat is die cursus omgevlogen! Het was fijn dat het vier weken achter elkaar was en er daardoor een continuïteit in zat die prettig voelde. Het was veilig in deze groep, uitnodigend en onderzoekend. Wat ik zo fijn vind is dat jij niet gauw ergens vreemd van op kijkt. Terwijl ik nog wel eens het idee heb me te moeten verontschuldigen dat ik dit energiewerk zo boeiend en interessant vind, geef jij er gewoon een cursus en benadert het vanzelfsprekend, ook dat voelt prettig.

De opbouw van de cursus was mooi, de eenvoud van de oefeningen droeg bij aan de kracht en ons liet zijn wat er zich aandiende, ook al had je wel een programma. Wat ik ook leuk vond was dat je het vilten toepaste binnen de cursus, dat voelde kloppend, en dat ligt dicht bij jou. Grappig was dat we na afloop van de laatste cursusmiddag allemaal wat moeite hadden om afscheid te nemen, we bleven allemaal een beetje hangen, nog even in de gezamenlijke energie. Ik vind het bijzonder intrigerend wat er allemaal gebeurt bij het proces en blijf het zeker toepassen.