Workshops

Dagcursussen

De dagprogramma's zijn inclusief materiaal en duren van 10.00-16.00. Cursussen worden gegeven in het atelier van Fibreations of op locatie. In overleg zijn er natuurlijk ook andere technieken mogelijk, neem daarvoor contact op voor meer informatie!

Japanse knooptas vilten

Een tweedaagse workshop met een draagbaar stukje kunst als resultaat!


€150,

Japanse Knooptas Vilten

Botanisch papier scheppen

Werken met planten uit eigen tuin en leer het tot bladpapier te maken.


€75,-

DSC_3620

Wandkleed of levensdoek vilten

Met zijdezachte merinowol en plantaardig geverfde krullen of zijdevezels.


€85,-

Fibreations-voor-Noorderveld

Lichtobject vilten met papier

Leer papier in te vilten tot een prachtig lichtobject voor thuis!€75,

Jaarcursussen

Ingericht op persoonlijke coaching maar gefocust op zelfstandiger werken en bewust creatieve stappen maken. De lessen in de jaarcursussen zullen een combinatie zijn van onderzoeken, kijken en praten. Je ontvangt opdrachten om je te inspireren maar de focus ligt op je eigen creativiteit en initiatief. De kosten voor de jaarprogramma's zijn exclusief materiaal. Aanmelden kan door een mailtje te sturen via het contactformulier. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een volledige cursusomschrijving.

Masterclass

€550,- per jaar

Kunstvilt

€450,- per jaar​

Open Atelier

€250,- per jaar​

Waarom bij Fibreations?

In het atelier combineren we vilten, papierscheppen, naaien, borduren, breien en haken. Ook wol verven op natuurlijke wijze komt aan bod. Gesponnen of ruw in alle kleuren, zelfs indigoblauw. Je kan met hulp van Fibreations deze technieken je eigen maken! Met de ervaring, vaardigheden en alle materialen die hier zijn kun je rekenen op een gezellige, inspirerende én leerzame dag uit. 

Werk van eerdere cursisten