Dementie in galerie en atelier

img_2389

 

 

 

 

 

Samen een bloem vilten
Zaterdag 30 maart van 14.00 – 15.00 uur, eventueel met uitloop.
Deze workshop is speciaal bedoeld voor ca. 6 – 8 mensen met dementie, en hun partner/ mantelzorger speciaal bij de expositie Dementie in K38 in Roden.
“Samen een bos bloemen vilten met lekkere geurende zeep, zacht schuim en frisse kleuren.” Uiteraard mag u naderhand uw eigen bloem je naar huis nemen. Ik zal de workshop begeleiden en er zijn vrijwilligers voor een extra helpende hand.
Deze workshop vindt plaats bij de buren van K38: Teken – en Schildergroep Roden, in de koffiekamer op de begane grond. Schoollaantje, entree via het oude schoolplein.
Opgave: de******@ku***************.nl
Het aantal plaatsen is beperkt, daarom moet u zich hiervoor tevoren aanmelden. De kosten voor deelname zijn € 5,- per persoon, inclusief uw bezoek aan de expositie ‘Dementie’ in K38 én een kop koffie/thee. www.fibreations.nl

“Ontmoeting met dementie” een expositie door studenten van Academie Minerva. De expositie is een neerslag van een 3 maanden lange ontmoeting met mensen met dementie. De studenten zijn begeleid door kunstenaar/ docent Herman van Hoogdalem die zelf o.a. bekend is van zijn aquarellen “Gezichten van dementie” in het Drents Museum in 2013.
Rondom deze expositie zijn er allerlei activiteiten: workshops, muziek, lezingen. Een aantal zijn speciaal voor mensen met dementie.