Vilten vanuit Chakra’s

vilten-vanuit-chakras-oktober-2016-2

vilten-vanuit-chakras-oktober-2016-12

 

 

 

 

 

 

 

Vilten vanuit Chakra’s was een succes in oktober 2016. De curus van drie bijeenkomsten was een primeur voor mij. Voor het eerst gaf ik les in de Blauwe Boerderij in Groningen, een prachtige plek om les te geven en te nemen. De gastvrijheid van de beheerder Ineke Bakker is geweldig.
Voor de deelnemers waren de chakra’s het mooie om inspiratie te vinden vanuit de geleide fantasieoefeningen. Ze kozen voor een kleed of shawl en gebruikte vezels, krulletjewol, stoffen, naaldvilt en lontwol die ik beschikbaar had gesteld.
Ik vond deze cursus een groot succes en bied die vanaf nu aan in een Dagworkshop, in mijn atelier of op lokatie. Tegelijktijd hangen mijn Circles of Life in de Blauwe Boerderij en kan je er mijn geverfde krullen kopen in de kleuren van de regenboog. In het voorjaar van 2017 zal ik hier een basis cursus vilten starten “Een blauwtje vilten voor groentjes”

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *