Kussens vilten met yogales bij Nova Strada in Roden

NovaStrada organiseert samen met Fibreations deze leuke Viltcursus:

Tijdens deze 3- daagse viltcursus ga je 2 (meditatie) kussens maken. Je maakt er 1 voor jezelf en 1 voor onze yogastudio. De derde dag krijg je daar een heerlijke yoga-ochtend voor terug met eerst een fijne actieve les, dan een theepauze met wat lekkers en tot slot een Yoga Nidra uur.
Je leert tijdens deze cursus de basisprincipes van het vilten waarmee je vervolgens ook thuis aan de slag kunt om prachtige dingen te creëren. Je zult merken dat het vilten zelf een ontzettend leuk en grondend proces is waarbij je je eigen creativiteit gaat aansporen en laat stromen.
Daarnaast is het erg gezellig om met elkaar bezig te zijn in de mooie kunstatelier van Jolande Luijk van kunstatelier Fibreations in Peize en heb je zelf een prachtig kussen gemaakt, geheel in jouw eigen stijl en smaak, waar je jaren lang plezier van zult hebben.
De wol die gebruikt wordt is afkomstig van biologische schapen uit de omgeving en zelfs de verf is geheel natuurlijk!
“Sinds 2001 organiseer ik cursussen en workshops in vilttechnieken en creatieve ontwikkeling in mijn kunstatelier te Peize en op andere locaties. Hierin probeer ik ieders creatieve proces te stimuleren. Ik heb gemerkt dat vilten een krachtige manier is om dit proces op gang te krijgen. In mijn cursussen combineer je op je eigen creatieve wijze vormen, kleuren en diverse materialen zoals wol, plantenvezels en textiel”. 
Data zijn: 17, 24 en 25 mei.
Voor meer informatie en om je aan te melden voor de cursus klik je hier: http://novastrada.nl/activiteit/3-daagse-viltcursus/