Laat je creativiteit weer stromen zodat er een positieve en helende energie ontstaat.

Enkele maanden heb ik geen mensen te ontvangen in mijn atelier. Nu ben ik weer cursussen aan het voorbereiden, heb wol ingekocht en vooral weer heel veel zin om creatief te zijn met jou. Laten we samen weer geïnspireerd nieuwe dingen ontdekken. Wellicht heb je door alle veranderingen nieuwe impulsen gekregen. Misschien lag alles stil en vind je het fijn om weer prikkels te krijgen om op gang te komen. Ik ben een maand in Frankrijk geweest;  1 week een viltcursus gegeven, ‘betekenisvol vilten’ waar hele mooi dingen gebeurden bij de 6 deelnemers, en iedereen gezond  gebleven. Daarna heb ik met mijn man 3 weken gefietst en getoerd langs de Loire waar eindeloos mooi landschap, mooie dorpen en indrukwekkende kathedralen ons pad kruisten. Zonder te zoeken kwam ik heel veel en heel mooie kunst tegen in kastelen, tuinen, kerken, van eeuwenoud tot heel recent werk. Bij mij zijn nieuwe ideeën ontstaan. Ik nodig je uit om eens te kijken in mijn lesaanbod als je ook zin krijgt in textielkunst. Papier maken, vilten, wolverven; experimenteel en kunstzinnig creëren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *