Flower Power markt Leeuwarden

plantaardig-wolverven-14

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 18 maart sta ik in Neushoorn in Leeuwarden met shawls en omslagdoeken en geef ik gratis een workshop ‘verven met planten’. Op dit moment maak ik veel vrolijke zachte warme omhullingen voor binnen en buiten.  www.flowerpower.frl zie op  wolverven planten eigen omgeving

Ik zal met een pan uienschillen laten zien hoe eenvoudig het is om je eigen wol of vilt een goudgele kleur te geven. Je koopt bij mij wel een klein wolpakketje.

Verder volop gezelligheid: de markt, allerlei workshops en lezingen op gebied van duurzaamheid; (h)eerlijk lokaal eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, groen & zelf(voorzienend) aan de slag, en een creatieve & kleurrijke levensstijl. 
Op de markt kun je heerlijk sneupen, inspiratie opdoen en shoppen! Zo vind je er trendy handgemaakte producten, kleurrijke designer & alternatieve kleding, eigenzinnige sieraden, kinderkleding & accessoires, natuurlijke verzorgingsproducten, (vintage) woonaccessoires, en andere hippe duurzame goodies. Je kunt ook genieten van een massage, een kaartenconsult nemen, je laten informeren over duurzame energie of kennismaken met Zentangle.
Entree €4,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *