Kontakt II

jolande-van-luijk-en-trynke-grijpma-1

 

kontakt2web

 

Kontakt II is de kunst van verbinden. ‘Inspiratie vanuit verbinding; gevolg is een tastbare en zichtbare positieve energie die uitgewisseld én uitgebreid wordt.’

De Culturele hoofdstad Leeuwarden 2018 is aanleiding voor de ViltKontaktGroep om een bijzondere expositie te organiseren. Vilters van VKG-Noord zijn gekoppeld aan Friese kunstenaars/designers die persoonlijk contact met elkaar maken en vanuit die verbinding tot een kunstwerk komen. Het blijkt een enorm groot succes; er zijn nu 20 koppels op weg. Vele kunstdisciplines, van sieraden, fotografie, meubels, keramiek tot beeldende kunst zijn vertegenwoordigd. Het belooft een spectaculaire veelzijdige tentoonstelling te worden van kunst en vilt zoals er nog niet eerder is geweest.

De expositie zal worden gehouden in de Vertakking in het prachtige Ryptsjerk, dit ligt vlakbij Leeuwarden. De Vertakking is een groot boomverzorgingsbedrijf met o.a. een expositiekas, weelderige modeltuinen, een kleurrijke wolwinkel en een landelijke kadoshop in de oude stallen. De kassen en bloemen- en groentetuin lenen zich geweldig voor de expositie van deze exclusieve kunstwerken speciaal voor deze plek gemaakt.

Er is een gezellige theetuin aanwezig met heerlijke zelfgebakken taarten.

Entree €2,- p.p.

De vertakking is van donderdag t/m zondag geopend van 13.00-16.00 uur; ook op Bevrijdingsdag en Moederdag.

De vertakking  –  Binnendijk 73  –  9256 HL Ryptsjerk  –  www.devertakking.nl

www.friesland.nl/nl/culturele-hoofdstad,  www.viltkontaktgroep.nl,  www.devertakking.nl

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *