Indian Summer

 

dsc_4056-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Open Atelier Route Noordenveld

Indian Summer De overgang van september naar oktober kan warm, mooi, verstild  en soms heiig  zijn.  Dat kan je aan het mijmeren zetten en ook dankbaar maken voor wat er in deze zomer goed was. Ook kan de uitbarsting van de veranderende groene natuur in geel, oranje en rood de mens opjutten, blij maken en aansporen om te willen dansen en te feesten voordat de winter komt.  Het vieren van de Indian Summer of nazomer wordt op verscheidene plekken in de wereld uitbundig gevierd. Ook in Nederland is er jaarlijks een Indian Summer muziekfestival in Broek op Langedijk, wat een van de grootste festivals in Nederland is. Bij verscheidene Indianenstammen in  Noord Amerika komen de stamgenoten aan het eind van de zomer voor een feest bij elkaar. Een prachtig kleurig feest waarin met dansen de goden worden bedankt voor de oogst. De goden mogen in de nazomer weer vertrekken naar de bergen om in het voorjaar weer terug te keren om voor een nieuw vruchtbaar jaar te zorgen. 

In de Gemeente Noordenveld hebben Verkunokunstenaars één of meerdere gasten in hun atelier uitgenodigd om samen de 29ste Openatelierroute Noordenveld te vieren.

De opening is op zaterdag 30 september 2017 om 11 uur in de Paardestal, Hooghaar 1 te Peize.

Daar zal Ans Advokaat, de galeriehoudster, de atelierroute openen. Harry Broekman, saxofonist en Marnick Tappel guitarist, zullen ons met hun muziek helemaal in de Indian Summer sfeer brengen. In de Paardestal zullen van iedere deelnemer een paar werken te zien zijn.  ij hopen dat U dit met ons wilt komen vieren en ons ook in de ateliers komt bezoeken.

De openingstijden van de atelierroute zijn zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017, van 12.00 tot 17.00 uur.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *